sunnuntai 7. joulukuuta 2014

#81 Luukku 7: Kanieni hyvät ja huonot puolet!

Nyt kun tälläisiä postauksia on näkynyt jossain muissakin blogeissa, ja minultakin on joskus tätä toivottu, niin päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kirjoittaa tämän! :D Kerron siis tässä postauksessa täysin rehellisesti kanien sekä hyvät, että huonot puolet!


Naomi


+ Helppo käsitellä Yksi neidin ehdottomasti parhaimipia puolia! Tätä kania voi väännellä ja käännellä ihan niin paljon kuin haluaa, ilman että se tekee mitään! Ei ikinä myöskään pure tai kaiva sylissä, jonka takia se on onkin mittä parhain kaveri telkkarin katseluun. :')

+ Huolehtivaisuus Naomi huolehtii kanikavereistaan enemmän kuin kukaan muu kaneistani, se on kokoajan pesemässä niitä ja huolestuu heti jos kaveria ei näy. Ei myöskään tykkää yhtään jos otan Pippinin pois häkistä, ilman että hän pääsee itse mukaan.. :D

- "Kaivan tieni Kiinaan" Eli se ärsyttävin tapa ikinä! Voiko mikään olla raivostuttavampaa kuin se että yrittää nukkua ja kani monista kielloista ja lisätyistä ruuista ja virikkeistä huolimatta kaivaa häkin pohjaa kuin riivattu? :D

- Muriseminen, Eli aina jos Pippin koettaa vaikkapa astua Naomia, tai sitä ärsyttää jokin muua asia, se ilmaisee sen ns. murisemallaPippin

(c) Karoliina L.


+ Sosiaalisuus ja ystävällisyys Pippin  on aina kiinnostunut uusista ihmisistä ja kaneista, ja karkuun juoksemisen sijaan lähtee tutkimaan tarkemmin uusia tuttavuuksia. Pippin ei ole ikinä purrut, vaan on luonteeltaan hyvin kiltti, mikä helpottaa sen yhdistämistä muiden kanien kanssa. :')

+ Energisyys Pippin on luonteeltaan todella energinen, joten sen iloloikat ja leikkiminen ovat hauskaa katseltavaa. Tämä luonteenpiirre on hyvä myöskin esteillä, sillä pojulla riittää virtaa suorittaa rata nopeasti ja innokkaasti! :3

- "Hamsterimaisuus" Tarkoittaa siis sitä että Pippin järsii kaikkea mikä eteen sattuu, useimmiten siis valajiden narua (joka on jo melkein poikki) ja kuljetusboksin ovea. Se on myöskin purrut poikki kännykkäni laturin, sekä kuulokkeiden johdon, joten tämän pojan ulottuville ei kannata jättää mitään arvokasta! xdPoppy


+ Viisaus Miten hetken olisiko tämän pitänyt laittaa plussiin vai miinuksiin.. Sillä fiksuudesta on myös haittaa, mutta laitoin sen nyt kuitenkin tähän. Poppy siis keksii kaikki keinot päästä kiellettyihin paikkoihin, vaikka ne olisi suojattu kuinka hyvin.. Tästä ominaisuudesta on kuitenkin myös hyötyä mm. esteillä sekä sellaisten lelujen tuhoamisessa joissa on herkkuja sisällä. :D

+ Energisyys Tällä tytöllä riittää virtaa vaikka muille jakaa, koko ajan ollaan menossa joka suuntaan. :D Poppyllä riittää intoa juosta ja hyppiä vaikka kuinka kauan ennen kuin alkaa väsyttää. x)


- Murkkuilu Poppy on siis nyt jo vuoden, ja murkkuilee silti yhä aika ikävästi.. Tämä siis ilmenee kovana reviirin pullustamisena, sekä joskus jopa puremisessa. Tämä on tytsyn aino miinus, sillä kaikki sen huonot puolet tuntuvat johtuvan tästä murkkuilusta, eli sinäänsä tämä käytös on melko iso miinus.. xdMerlin+ Sosiaalisuus Merlin on todella sosiaalinen poika! Se ei pelkää uusiakaan ihmisiä ja on muutenkin luonteeltaan todella kiltti! :') Merlin tulee myös useimmiten häkin ovelle vastaan katsomaan kuka on tulossa.


+ Energisyys Tältäkin pojata löytyy virtaa vaikka millä mitalla! Aina ollaan leikkimässä leluilla tai juoksemassa ympäriinsä ja heittämässä iloloikkia! Uskon että tästä ominaisuudesta tulee olemaan hyötyä myös esteillä.


- Häkki = purulelu Pojun ainoa miinus on siis se että se ei ole vielä tajunnut että häkkiä ei kuulu syödä.. xd Omien lelujensa lisäksi Merlin pureskelee myös häkkiään, mikä tuppaa olemaan ärsyttävää, varsinkin silloin kun on menossa nukkumaan. :D10 kommenttia:

 1. Jee, säkin teit tän. :) Oli kiva lukee näitä ja Edwin tuntuu myös iltasin luulevansa että häkki on purulelu x) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep! :D Kiva että tykkäsit! :'3
   Veljeksillä on sit vissii aika samanlaiset luonteet x)

   Poista
 2. Sun puput on vaan niin sulosia :3 <3

  VastaaPoista
 3. Sulla on aivan yli-ihanat puput <3! Onko sulla kokemusta kanien toteuttamisesta toisiinsa ja voisitko tehä sellasen postauksen missä kertoisit miten oot sen tehny? Ihanaa joulua sulle ja sun pupuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hyvää joulua sullekkin!! :')
   On kokemusta, sillä olen tähän mennessä kahdesti kaneja totuttanut toisiinsa. :) Kerran kävi mielessä sellaisen tekeminen, mutta se vähän jäi xd Mutta jos sellaiselle on kysyntää niin tottakai voin tehdä! :)

   Poista
 4. Ihana tuo hamsterimaisuus :D Kiva postaus! :)

  VastaaPoista
 5. Liian ihanat puput sulla<3♥ mutta outoo ku poikapupulla on Merlin nimenä :o eiks se oo tytön nimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja mitäs ihmettä? :DD Merlin on kyllä pojan nimi ettääh.. xdd

   Poista